Over ons

C&M Media heeft tal van mooie journalistieke producties in de grote publiekstijdschriften op haar naam staan.

Van ‘feel good’-verhalen over mensen die ziektes overwonnen of hun droom verwezenlijkten tot veel indringende interviews met ouders van wie het kind vermist raakte of om het leven werd gebracht.

Van ‘gekke’ reportages waarbij C&M een dubieuze detectivecursus volgde en het geleerde in de praktijk bracht tot interviews met tientallen bekende Nederlanders.

Van reeksen interviews met Texelaars over het goede leven op het eiland tot artikelen met de top van Nederland op het gebied van maatschappelijk verantwoord overnemen voor het eigen digitale magazine ‘Onderneem Duurzaam’.

Standaardregel: altijd toezeggen dat het uitgewerkte artikel voor publicatie ter correctie wordt aangeboden en dat alle gewenste wijzigingen mogen worden aangebracht.

Dat druist tegen de door journalisten en media gehanteerde geldende gewoonte in dat een tekst laten lezen een luxe is. En als dit al wordt toegestaan, mogen alleen feitelijke onjuistheden worden veranderd.

Daar houdt C&M niet van. Een mooi resultaat waar iedereen tevreden over is staat voorop. Een interview in een open, ontspannen sfeer is een fijne bijkomstigheid.

Marketing in diverse jasjes

Een heldere reclameboodschap valt of staat met kennis van de branche, inzicht in de doelgroep en de juiste woordkeuze. Dat vraagt om een brede algemene ontwikkeling, creativiteit en handigheid in het schrijven. De mensen van C&M Media hebben dat. Ze zijn getraind in het snel boven water halen van benodigde informatie en dat te vertalen naar uw doelgroep. Serieus, speels, diepgaand of kort, bondig en feitelijk.

Na honderden, misschien wel een paar duizend interviews met ondernemers en beleidsmakers op alle niveaus en in de meest uiteenlopende sectoren, kent de BV Nederland voor hen nauwelijks nog geheimen. Wel uitdagingen, die zij altijd vol energie en passie aangaan. Complete magazines (eventueel inclusief kostenreductie door verdienmodel), een enkel persbericht (met verzending naar media), persoonlijke blogs, websiteteksten, brochures of welke andere uitingen dan ook om uw boodschap over te brengen, C&M Media regelt het voor u. Goed, snel en altijd op tijd.

Met een uitstekend netwerk van vormgevers, fotografen en websitebouwers kan C&M Media uw uitingen van idee tot en met uitvoering voor u verzorgen.

Ghostwriting en schrijfcoaching

Ghostwriting en schrijfcoaching is een belangrijke specialisatie binnen het bedrijf. C&M Media schreef mee, coachte, redigeerde, of nam het schrijven van volledige boeken voor haar rekening op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, levensverhalen, recepten, duurzaam ondernemen, lifestyle en een avonturenreeks voor kinderen.   

C&M Media is in 1995 opgericht door Corrie Wiersma (1965) en Marie-Christine Koestal (1962)

Geïnteresseerd?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Contactgegevens

Tuingracht 14
1483AP De Rijp
T 0299674742
E cmmedia@quicknet.nl
KvK 37064369

Tekstbureau C&M Media

Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!